Varukorgen är tom

Välkommen till Hemdesigners!

Hemdesigners.se är din webbutik med ett brett utbud av designmöbler: soffor, thonet stolar, marmorbord, fåtöljer, inredningsdetaljer och mycket mer.

Vi på Hemdesigners väljer våra leverantörer väldigt noggrant och samarbetar med  ledande leverantörer från olika länder som erbjuder kvalitets produkter till vettigt pris.  Vi lägger ett stort arbete på att finna produkter som ger ditt hem det lilla extra och ständigt utbreder sortimentet för att vara säkra på att Du som kund hittar just dina möbler hos oss.  Hemdesigners har också sina ägna kollektioner som vi har tagit fram med designers från både Sverige och Danmark. Vi har även möjlighet att kundanpassa en del möbler och på det sättet göra dem unika och perfekta för just din omgivning.

Du behöver inte längre besöka vanliga butiker.  Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss på hemdesigners.se. Vårt mål är att göra allt vad vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om produkter och tjänster eller annan fråga som du inte hittar ditt svar på vår hemsida. Vi är öppna för dina synpunkter så hör gärna av dig.

Vänligen

Hemdesigners.se

HEMDESIGNERS

Showroom
Garvis Carlssons gata 18
169 41 Solna

OBS! Endast tidsbokning
info@hemdesigners.se
Tel: 073 444 98 99
(Telefontid vardagar 09:00 - 17:00)

© HemDesigners  |  Powered by SiteSmart