Handgjorda designmöbler - Personlig service - Gratis tygprover 

Varukorgen är tom

Välkommen till Hemdesigners!

Hemdesigners är ett svenskt varumärke som erbjuder noggrant utvalda samt egendesignade möbler. Sedan Hemdesigners grundades år 2017 har vi vuxit till att bli ett starkt och genuint varumärke - där personlig service och designmöbler av hög kvalite står i fokus. 

Hemdesigners väljer producenter väldigt noggrant och samarbetar med ledande hantverkare från olika länder som erbjuder kvalitetsmöbler till rimliga priser. Vi lägger ett stort fokus på att finna produkter som ger ditt hem det lilla extra och utbreder ständigt sortimentet för att vara säkra på att du som kund hittar just din inredning hos oss. 

Hos oss finns inga mellanhänder vilket möjliggör att vi kan kundanpassa möbler och göra dem perfekta för just din omgivning. Hos oss specialbeställer du dina möbler genom att välja det material och den färg som passar just din personliga stil och hem. 

Vi arbetar mycket med att skapa egendesignade kollektioner tillsammans med designers och kreatörer, runt om i Europa, som inspirerar oss. Nya spännande idéer väcks ständigt, och vi drivs av vår nyfikenhet för att skapa unika möbler med avstamp i skandinavisk design. 

Du behöver inte längre besöka vanliga butiker. Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss på Hemdesigners.se. Vårt mål är att göra allt vad vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om produkter och tjänster eller annan fråga som du inte hittar ditt svar på vår hemsida. Vi är öppna för dina synpunkter så hör gärna av dig.

Hemdesigners Team

Copyright © 2023 HemDesigners  |  Sitemap Cookies |  Powered by SiteSmart