Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

 

Din varukorg är tom

Välkommen till HemDesigners nya butik!

Vi som startade företaget har många års erfarenhet inom möbelbranschen och är genuint intresserade av design och inredning.

Vi väljer våra leverantörer väldigt noggrant och sammarbetar med  ledande leverantörer från olika länder som erbjuder kvalitets produkter till vettigt pris.  Vi lägger ett stort arbete på att finna produkter som ger ditt hem det lilla extra och ständigt utbredder sortimentet för att vara säkra på att Du som kund hittar just dina möbler hos oss.  HemDesigners har sina ägna kollektioner som vi har tagit fram med designers från både Sverige och Danmark. Vi har även möjlighet att kundanpassa en del möbler och på det sättet göra dem unika och perfekta för just din omgivning.

Du behöver inte längre besöka vanliga butiker.  Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vårt mål är att göra allt vad vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om produkter och tjänster eller annan fråga som du inte hittar ditt svar på vår hemsida. Vi är öppna för dina synpunkter så hör gärna av dig.

Vänligen

HemDesigners.se

 
Senast publicerad: 201109 | Powered by SiteSmart